Notícia

Oberta la convocatòria dels Premis Montserrat Roig 2018

Dedicats al periodisme i de la comunicació social de Barcelona

Foto

L'Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal de Benestar Social convoquen la II edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i de la comunicació social de Barcelona. El termini per presentar-s'hi finalitza el 31 de gener. Els premis Montserrat Roig 2018 consten de quatre categories: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona i el premi especial del jurat.

Els treballs que es presentin a qualsevol de les modalitats a excepció del projecte d’investigació s’han d’haver publicat, emès o difós entre el 16 de desembre de 2017 i el 15 de desembre de 2018. Per la seva banda, el projecte que es presenti a la categoria 'Promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona' s’ha de dur a terme durant l’any 2019 i el primer trimestre del 2020 i s’ha d’entregar acabat com a màxim el 28 de febrer de 2020.

El jurat atorgarà un premi de 8.000 euros, amb tots els impostos inclosos, per a les categories de periodisme social, comunicació social i promoció a la investigació periodística.

Els guanyadors del Premi Montserrat Roig 2018 es donaran a conèixer en l’acte públic de lliurament que tindrà lloc l’11 d’abril de 2019 a les 18:00h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació i formulari d'inscripció

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte