Notícia

PlayGround presentarà un ERO que afectarà un 55% de la plantilla

A causa del canvio d'algoritme a Facebook

Foto

La companyia de mitjans digitals PlayGround presentarà un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà aproximadament el 55% de la plantilla, ha informat el digital aquest dimarts en un comunicat.

PlayGround --que té uns 150 treballadors-- ha assegurat que la mesura és "necessària per assegurar la viabilitat de la companyia", que en aquest darrer any ha patit una caiguda en els seus ingressos, i ha remarcat que no n'afectarà l'activitat.

Aquest descens s'atribueix en gran part a la important caiguda de trànsit web arran del canvi d'algoritme que Facebook va implementar el febrer de l'any passat. Així, PlayGround va passar dels 8,8 milions d'usuaris únics de gener de 2018 a 1,2 milions al desembre, segons dades de Google Analytics recollides per SimilarWeb. Cal tenir en compte que el 44,13% dels lectors del mitjà prové de les xarxes socials, dels quals un 94,4% de Facebook.

Es tracta d'una companyia de mitjans digitals que produeix contingut en sis idiomes --espanyol, anglès, francès, italià, portuguès i alemany--, enfocada a la creació i distribució de continguts, i que es va fundar el 2008 com un web de continguts musicals.

Font: Al Dia i Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte