Notícia

Cristina Puig s'estrena avui al ‘FAQS’ enlloc de Laura Rosel

El Terrat demana més entreteniment

Foto

Nou i inesperat canvi al capdavant del 'Preguntes freqüents (FAQS)': la productora del programa, El Terrat, ha decidit prescindir –amb el vistiplau de TV3– de Laura Rosel com a presentadora. Si no hi ha cap canvi, la nova temporada de l’espai de debat polític hauria de començar aquest dissabte, 12 de gener.

En el comunicat emès per la productora es remarca que el canvi de presentadora respon a l’objectiu de “reforçar l’entreteniment a l’hora d’explicar l’actualitat”. “En aquest programa, el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l’hora de definir el format i per això s’opta per aquesta renovació, igual que s’ha fet en casos anteriors”, justifiquen.

Podeu llegir la noticia sencera al següent enllaç de l'ARA.

La periodista Laura Rosel s'ha acomiadat del programa 'Faqs' de TV3, que fins ara presentava, assegurant que ha estat "l'aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també dolorosa" que ha viscut fins ara. A través de Twitter, la ja exconductora del programa de la productora El Terrat ha trencat el silenci que mantenia des que es va saber que seria substituïda per la periodista Cristina Puig, en una decisió que ha causat controvèrsia per les bones quotes d'audiència que aconseguia l'espai dissabte rere dissabte. Rosel recorda que ha presentat i codirigit el programa durant 42 emissions i afirma que ha estat "una etapa frenètica" que li ha permès "gaudir com mai" de la professió.
En un fil de tres piulades, Rosel dona gràcies per la confiança a TV3, desitja "força i encerts" a l'equip del programa i "molta sort" a la seva substituta. A més té un record per als espectadors, dels qui diu que ha pogut sentir el seu "escalf impagable".

També afirma que estar al capdavant del programa li ha permès entrevistar persones "de tots els colors", viatjar, descobrir històries "apassionants", compartir emocions amb gent a qui admira, "gaudir del talent dels mestres, aprendre, fer equip, endurir la pell".
 
Font: ACN

 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte