Notícia

Comencen els cursos de 'Transformació digital' de la Generalitat

Aquest any afegeixen un itinerari de Web i creació de continguts

Foto

Comencen els cursos de 'Transformació digital' de la Generalitat. Enguany, els itineraris SDE 2019 presenten nous tallers, que amplien i complementen el recorregut formatiu amb una programació més integrada. Per petició dels usuaris de l’SDE, han dividit el taller de facebook i twitter en dos i dedicaran una sessió específica a cadascuna de les xarxes socials. Incorporen també un taller de Ads: facebook, twitter, instagram enfocat a analitzar les opcions de publicitat d’aquestes tres xarxes socials.

Aquest any afegeixen a la programació un tercer itinerari, Web i creació de continguts (I3), que inclou 6 tallers i que aprofundirà en quines són les bases per a la creació d’un lloc web, com dissenyar un lloc web amb WordPress, quines són les normes bàsiques d’usabilitat i com escriure per a webs i blogs.

També enguany segueixen oferint una formació en línia, estructurada en diverses càpsules formatives que introdueixen els conceptes bàsics per poder assistir als tallers presencials de l’itinerari de Comunicació a les xarxes socials (I1). El títol de la formació en línia és Introducció a les xarxes socials i s’estructura en 7 càpsules formatives. Té com a objectiu explicar-nos per on es pot començar a fer una estratègia general a les xarxes socials i apropar-nos al màrqueting de continguts (content marketing). Així, a més de la introducció general, també hi trobarem càpsules específiques per a cadascuna de les xarxes més rellevants, com ara Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube i Periscope. 

Teniu tota la informació al següent enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte