Notícia

Eleccions europees 2019: trobada de premsa amb Iratxe García

El divendres 11 de gener a les 9h30 un esmorzar

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) i l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 11 de gener a les 9h30 un esmorzar de premsa amb l'eurodiputada Iratxe García, membre del grup de l'Aliança Progressista dels Socialistes i Demòcrates (S&D). L'acte se celebrarà en el marc de la ronda d'esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l'any 2014.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10) a les 9:30h del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L'aforament és limitat.

Iratxe García és diputada al Parlament Europeu pel PSOE des del 2004. Actualment, és membre de la comissió de Desenvolupament Regional, de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere, de la delegació per a les Relacions amb la Península Aràbiga, i membre suplent de la comissió de Llibertats Civils, Justícia i Assumptes d'Interior, i de la delegació per a les Relacions amb Palestina.

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte