Notícia

Inscripcions obertes per a les jornades de tecnologia Formentera 2.0

La 7a edició de la jornada tindrà lloc del 2 al 5 de maig

Foto

Formentera 2.0 és una trobada amb experts en creativitat, noves tecnologies i comunicació 2.0 en un entorn únic: l'illa de Formentera. Les masterclass són una oportunitat per a obrir la ment, fomentar l'intercanvi d'idees i coneixement i conèixer les novetats del món digital. La 7a edició de la jornada tindrà lloc del 2 al 5 de maig i fins al 8 de gener pots apuntar-te amb un 50% de descompte.

La trobada està dirigida a periodistes, amants de la comunicació i màrqueting digital, creatius, emprenedors, institucions, departaments de comunicació, community managers, gestors de continguts, bloguers, professionals independents que volen comunicar els seus projectes o empresa, persones curioses i amants del món digital que vulguin compartir talent i coneixement en un espai pròxim com és Formentera 2.0. Les jornades es desenvolupen en diferents espais de l'illa que faciliten la interrelació entre tots els assistents fomentant el networking i les relacions professionals. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les últimes tendències en el món digital al costat de professionals de referència.

L'edició d'enguany comptarà de moment amb la presència dels següents ponents: Macarena Rey, CEO de Shine Iberia; Ana Gea, sòcia fundadora de la revista Gràffica; Anaïs Pérez, directora de comunicació i assumptes públics de Google España i Portugal.

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte