Notícia

Darrers cursos formació de l'any al Col·legi de Periodistes

De reporterisme audiovisual o Narratives multimèdia, entre d'altres

Foto

El Col·legi de Periodistes ofereix en el que queda d'any un seguit de cursos. Aquí teniu les dades.

 

Taller de reporterisme audiovisual

Barcelona. Divendres 14 i 21 desembre (de 09:30h a 14:30h)

Cada cop hi ha més professionals que tenen la necessitat d’explicar històries en format audiovisual, ja sigui per penjar a les xarxes socials, mostrar internament en corporacions i col·lectius, o publicar en diferents mitjans de comunicació, En aquest taller, impartit per Josep Serra, s’abordarà de manera pràctica la producció de reportatges audiovisuals de forma global: concepció, guió, gravació i postproducció.
 

Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

Barcelona. Dimecres 12 i 19 desembre (de 09:30h a 14:30h)

Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.
 

Com dissenyar un pla de màrqueting digital - Nivell avançat

Barcelona. Dijous 13 i 20 desembre (de 09:30h a 14:30h)

Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals i aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.
 

Crea la teva marca personal per generar oportunitats professionals

Lleida. Divendres 14 de desembre (de 15:30h a 20:30h)

L’objectiu d'aquest curs, impartit per Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.
 

Webinar: Community Manager & Social Media Strategist, una parella social

On line. Dimecres 19 de desembre (de 20:30h a 21:30h)

Són molts els perfils que les xarxes socials han fet aparèixer, cadascun amb un nom i una funció diferents. El Social Media Strategist és el responsable de l'estratègia, el cervell de l'operació. El Community Manager l'executa i arriba a l'audiència. No és comprensible l'existència de l'un sense l'altre. La Pilar Yépez ens explicarà els dos perfils en profunditat i com construir una parella social perfecta.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte