Notícia

Apunta't a la jornada '#assetjament #donesperiodistes #xarxes'

El pròxim dimarts 18 de desembre a les 18:00h

Foto

El Col·legi de Periodistes i Catalunya Ràdio organitzen la jornada '#assetjament #donesperiodistes #xarxes' el pròxim dimarts 18 de desembre a les 18:00h a l'auditori del Museu del Disseny de Barcelona. Es projectarà el documental "A Dark Place" i posteriorment tindrà lloc una taula de debat per parlar de l’impacte emocional i professional que provoca l’assetjament a les xarxes socials, de la llibertat d’informació com a símptoma de qualitat democràtica i de la igualtat de gènere en el periodisme. Cal confirmar assistència abans del dimarts 18 de desembre, a les 15:00h, a jornada@catradio.cat o al telèfon 934 999 348.

La jornada començarà amb la projecció del documental “A Dark Place”, dirigit pel periodista Javier Luque i produït per l’OSCE Representative on Freedom of the Media, amb la col·laboració de l’International Press Institute, i amb la presència del director. El film denuncia l'assetjament a internet que han patit dones periodistes com Ana Pastor i Pepa Bueno en els últims anys. El documental es va estrenar el passat 10 de desembre a Viena amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Després de la projecció hi haurà una taula de debat on participaran Mònica Terribas, periodista i directora d’“El matí de Catalunya Ràdio”; Cristina Fallarás, periodista i escriptora; Neus Bonet, periodista i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Tània Verge, cap de la Unitat d’Igualtat de la UPF, i que moderarà la periodista Mariola Dinarès, directora del programa “Popap” de Catalunya Ràdio.

Data: Dimarts 18 de desembre

Hora: 18:00h

Lloc: Auditori del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries núm. 37-38, Barcelona)

Documents relacionats

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte