Notícia

Conveni pel rigor en la divulgació de la informació econòmica

Col·laboraran el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi d’Economistes

Foto

La degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya Neus Bonet i el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Anton Gasol han signat un conveni de col·laboració que implica a les dues institucions per treballar en conjunt amb l’objectiu de beneficiar els seus col·legiats i a la societat en general. L’esperit de l’acord és obtenir el màxim rigor en la divulgació de la informació econòmica perquè aquesta aporti l’aspecte objectiu que ajuda a explicar les diferents situacions conjunturals de l’economia i l’empresa.

Segons Anton Gasol, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, “els economistes han d’expressar la seva opinió fonamentada en l’objectivitat i en els coneixements tècnics”, i cal afegir que “la responsabilitat d’aportar dades econòmiques qualitatives és molt important per facilitar l’enteniment de les distintes efemèrides de la macro i microeconomia”.

La degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, ha posat l’accent en els beneficis d’aquesta col·laboració pel col·lectiu periodístic; “un fet que està en línia amb l’interès del Col·legi i dels professionals d’informar, també de l’àmbit econòmic, de manera acurada, precisa i amb rigor, com ens recorda el primer punt del Codi Deontològic que abracem els periodistes”.

El conveni reflecteix projectes de formació conjunta per augmentar el coneixement i les capacitats dels col·legiats, participar en activitats d’interés per ambdues professions i queda obert a altres idees que contribueixin a fomentar el treball rigorós del periodisme econòmic.

Més informació

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte