Notícia

L'agència EFE llança un portal feminista, Efeminista.com

La iniciativa inclou des de l'elaboració d'un pla d'igualtat

Foto

L'agència EFE ha llançat oficialment Efeminista.com, un web que s'erigeix a la "principal eina" d'un projecte feminista "global" i "transversal" de l'agència, que engega per "apostar per la dona", per la "igualtat real", per "acabar amb el conformisme" i per "trencar sostres".

Es tracta que la "igualtat" sigui als "fonaments" d'EFE, en tots els seus departaments i a totes les seves seccions, ha explicat a la seu d'EFE la directora d'Efeminista.com, Patricia Crespo, durant l'acte de presentació d'aquesta iniciativa, amb qui es vol convertir l'agència en "una referència en igualtat" tant a Espanya com a Llatinoamèrica. "Efe és feminista" i, per això, naix aquest projecte, que inclou des de l'elaboració d'un pla d'igualtat, que sortirà "aviat", fins al llançament del web Efeminista.com, entre altres iniciatives, ha explicat.

Aquesta pàgina s'alimentarà amb els continguts que s'elaborin en els diferents departaments i delegacions de l'agència, tant a nivell nacional i internacional, que contribueixin, tots ells, a fomentar la igualtat, el bon ús del llenguatge, així com el de la imatge.

Font: Agència EFE

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte