Notícia

El Govern de la Generalitat estrena nou web de la sala de premsa

Adaptable a tots els dispositius i s'integra dins de govern.cat

Foto

El Govern renova la imatge digital dels portals corporatius. Des de la setmana passada hi ha un nou portal de Govern i de sala de premsa amb un disseny responsiu i adaptat per ser accessible des de qualsevol navegador i dispositiu mòbil.
 
El nou disseny mostra la informació més rellevant de l’Executiu i la divideix en tres eixos: cohesió social, prosperitat econòmica i enfortiment democràtic. També hi ha un espai destacat sobre els continguts del Govern a les xarxes socials, l’agenda diària i per les emissions de vídeo en directe dels actes de l’executiu.  
 
Entre els principals canvis, el portal de la sala de premsa queda integrat ara al web de govern.cat i renova el seu disseny per fer-lo més accessible als periodistes.

Tot i que el domini actual es manté, el nou portal ha canviat d’ubicació. Les ‘urls’ canvien però es podran accedir igualment per les antigues ‘urls’. D’aquesta manera s’aplicaran redireccions per mantenir els enllaços:

Així mateix, el nou portal s’ha dissenyat amb una nova tecnologia i un nou motor de cerca, així com ha incrementat la protecció per evitar els ciberatacs.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte