Notícia

Descarregueu la invitació i el programa del Dia de la Premsa Comarcal

El proper divendres 16 de novembre al Movistar Centre de Barcelona

Foto

Com sabeu, el proper divendres 16 de novembre celebrem la cinquena edició del Dia de la Premsa Comarcal al Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona.

Al aquest enllaç us podeu descarregar la invitació per assistir a la jornada, i aquí podeu descarregar-vos el programa de mà complet.

La jornada tindrà lloc al Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona, entre les 10 i les 13:30 del migdia. Durant el dia es comptarà amb diverses ponències de reconeguts professionals com la multipremiada arquitecta Carme Pigem, la religiosa i activista social Sor Lucía Caram, i el productor televisiu i cantant Josep Maria Mainat. 


PROGRAMA

  • 10.00 a 10.30h. Inscripcions.
  • 10.35 a 10.45h. Obertura de l’acte a càrrec de Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.
  • 10.45 a 11.15h. Carme Pigem de RCR Arquitectes. Títol de la ponència, L’univers de la creativitat compartida.
  • 11.15 a 11.45h. Sor Lucía Caram, dominica contemplativa. Títol de la ponència, El ressò local esdevé universal. Comunicació i transparència.
  • 11.45 a 12.15h. Josep Maria Mainat, cantant, productor de televisió i membre de La Trinca. Títol de la ponència: Una vida de casualitats.
  • 12.15h. Clausura de l’acte a càrrec de  Miquel Gamisans Martín, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana.
  • 12.30h. Brunch al mateix recinte.

INVITACIÓ

PROGRAMA DE MÀ DE LA JORNADA


El Dia de la Premsa Comarcal compta amb el patrocini de Naturgy, la col·laboració de Movistar Centre, i el suport de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, l'Associaicó Empresarial de Publicitat i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.


El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat l’any 2014 per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d’un centenar de professionals del món de la comunicació ja siguin mitjans, agències de publicitat, administracions, empreses o gabinets de comunicació; i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Cristobal Colon, Antoni Bassas, Lluís Bassat, Josep Roca o Jordi de Miquel.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Olga Garcia
olga@premsacomarcal.cat
Hospital, 110-112
08001 Barcelona
Tel 93 442 14 34
www.premsacomarcal.cat

 

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte