Notícia

Master Class: "El periodisme freelance en l’àmbit internacional"

Demà dilluns a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes

Foto

El Col·legi de Periodistes acull una Master Classcentrada en els elements a tenir en compte per treballar com a periodista independent en el món escrit o audiovisual, una sortida professional cada cop més comú, sobretot per a aquells que busquen iniciar una carrera a l'estranger. L'activitat tindrà lloc el pròxim dilluns 12 de novembre a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi.

A partir de la seva pròpia experiència, la periodista Ana Salvá explicarà alguns reptes que es presenten en treballar com a freelance en un altre país. S'abordarà el recorregut per documentar històries, aconseguir accessos i gestionar una cartera de clients per publicar els treballs. S'exposaran també algunes vies per finançar projectes, com les beques o el crowdfunding.

Ana Salvá és llicenciada en periodisme per la Facultat de Comunicació Blanquerna i disposa d'un màster d'Història del Món. La periodista ha treballat des de Bangkok com a freelance per a El País, El Periódico, Altaïr, Conde Nast Traveler i mitjans internacionals com Al Jazeera, The Diplomat o South China Morning Post. També ha cocreat la web documental "Buscando Historias”, un portal que té la voluntat d'inspirar a altres persones per viatjar i explorar noves formes de vida.

Inscripcions

Data: Dilluns 12 de novembre

Hora: 18:30h - 20:30h

Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte