Notícia

El 9 Nou estrenarà una pel·lícula que retrata els seus 40 anys de vida

S'emmarca dins de les activitats que trimestralment celebren aquest 2018

Foto

Aquest 2018, amb motiu dels 40 anys de vida d'EL 9 NOU a Osona i el Ripollès, s'han organitzat actes de celebració cada trimestre. En aquest quart trimestre, s'estrenarà la pel·lícula d'EL 9 NOU  que rememora el clau de ficció els quaranta anys de vida. Es farà el 27 de novembre al Teatre L'Atlàntida de Vic i servirà també com a Festa del Subscriptor, d'aquesta manera el diari vol agrair la confiança dels lectors.

ACTES PREVIS

Prèviament, durant el primer trimestre es va fer el festival benèfic "Cantem amb Sant Tomàs", al Teatre l'Atlàntida de Vic. Va ser una un nit màgica on usuaris de Sant Tomàs van compartir escenari amb cantants i músics professionals. La recaptació es va destinar a comprar una temperadora de xocolata necessària per l'obrador i així poder donar feina a més usuaris del centre. 

El segon trimestre es va fer una edició especial dels Premis Osonencs 40 anys, on es van premiar a osonencs/ques per la seva trajectòria en diferents àmbits: social, esportiu, cultural.....

I al tercer trimestre, el Club de Premsa que el periòdic organitza cada més, des de la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic, es va organitzar una conferència amb Pilarín Bayés, que dibuixa a EL 9 NOU des del número 0.

A banda, també s'han fet actes més petits amb la intenció d'acostar EL 9 NOU als lectors i subscriptors: com una jornada de portes obertes i es va convidar a diferents persones a assistir un dijous al vespre al tancament del diari. 

Aquí podeu consultar l'editorial de Jordi Molet referent als 40 anys de vida.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte