Notícia

El periodistes gironins ja poden votar als Premis Mosques

Es premia al millors i als pitjors caps de comunicació de la contrada

Foto

La Sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Girona acollirà el dijous 25 d’octubre l’entrega de les Mosques de la Informació 2018. En aquest acte –que cada any organitzem des de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya– s’han de proclamar els guanyadors de la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

Per això, ara sotmetem a la vostra consideració les candidatures finalistes a aquests dos guardons. Com sempre, les propostes que se sotmeten a la votació dels professionals de la informació de les comarques gironines són les que han rebut més nominacions d’entre les que s’han presentat.

Recordeu que només es pot votar una candidatura per guardó, i que cal ser periodista i/o col·legiat per participar. Ens heu de fer arribar els vostres vots abans del dimarts 23 d'octubre a secretariagirona@periodistes.cat

Finalistes per a la Mosca Grossa

Xavier Duran Ramírez, responsable de premsa de l’Agència Catalana de l’Aigua

Disponibilitat absoluta fins i tot en mals moments

Les nominacions rebudes destaquen que comunica amb eficiència, i lloen la seva “bona i ràpida gestió incansable de comunicació en bons i mals moments”. La seva disponibilitat per atendre els mitjans és absoluta, és molt amable, pacient i sempre ajuda a resoldre dubtes tot proporcionant informació útil i interessant. 

 

Patrícia Plaja, excap de comunicació dels Mossos d’Esquadra

Reconeixement a la gran gestió comunicativa

Les propostes coincideixen en valorar i reconèixer la seva gran tasca al capdavant de l’oficina de comunicació dels Mossos d’Esquadra i la seva gestió comunicativa dels atemptats de Barcelona del 17 d’agost del 2017. També volen reivindicar la seva feina arran que el govern espanyol la rellevés de les seves funcions durant l’aplicació de l’article 155  per una piulada crítica amb la sentència de la Manada.

 

Oriol Boix, cap de premsa de la UE Olot

Accessibilitat i transparència

Els periodistes valoren la seva professionalitat i atenció als mitjans. També remarquen l’accessibilitat als futbolistes, els recursos que aporta i, en general, facilitar l’obertura del club cap als mitjans.

 

Finalistes per a la Mosca Borda

 

Sistema d’Emergències Mèdiques

Pegues a l’hora d’informar

Les nominacions tenen un comú denominador: la manca de transparència.  Es repeteixen les queixes sobre la poca informació que donen als mitjans amb manca de respostes i amb algunes pegues a l’hora de facilitar-les. També es lamenta el tracte poc proper i desagradable.

 

Oriol Mas, coordinador de comunicació de l’Ajuntament de Girona

Pals a les rodes dels periodistes

Els periodistes destaquen que no facilita l'accés a la informació i que vol controlar tota la informació que surt de l'Ajuntament i repartir-la entre mitjans i periodistes segons el seu criteri.

 

Marc Bataller, cap de l’Oficina de Comunicació del Departament de Salut

Lentitud, manca de col·laboració i poca transparència

Repeteix per tercer any consecutiu com a finalista a rebre la Mosca Borda. La lentitud i la manca de col·laboració segueixen sent termes recurrents en les nominacions, però igualment es continua lamentant que “ofereixen poca informació, mal detallada i cal insistir perquè la facilitin” i que no es dona cap facilitat a la premsa local.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte