Notícia

Les revistes de l'APPEC a La Setmana del Llibre en Català

Fins al 16 de setembre l’iQUIOSC.cat és davant la Catedral de Barcelona

Foto

Llibres, revistes i premsa ocupen l'Avinguda de la Catedral de Barcelona  fins el 16 de setembre en el marc de la 36ena edició de La Setmana del Llibre en Català. El sector de les revistes nacionals i la premsa territorial s’ubica al costat de les escales del temple amb la carpa de l'iQUIOSC.cat de 100 metres quadrats on hi ha representades el mig miler de capçaleres de l’APPEC editors de revistes i digitals i l’Associació de Premsa Comarcal.

Ofertes. Les revistes ofereixen promocions especials per aquests dies: descomptes del 50 per cent en la subscripció de paper en el primer any i l’accés a l’edició digital gratuït i ofertes puntuals per algunes capçaleres. Per als lectors del format únicament digital, iQUIOSC.cat regala 1 mes de tarifa plana per llegir de forma il·limitada revistes en català.

Activitats. En paral·lel a la instal·lació, l'APPEC contribueix a la dinamització dels espais de La Setmana amb l’organització d’actes i esdeveniments com el Dia de les Revistes i la Premsa en Català el 8 de setembre. Durant aquest dia passaran per l’escenari 1, Txe Arana, Antoni Bassas, Marc Egea i Joan Miquel Oliver entre d’altres. Els més menuts podran conèixer una mica més les revistes amb l’actuació de Vivim del Cuentu a l’espai infantil.

La Setmana també coincideix amb les eleccions a la presiència de l'APPEC que es faran dijous dia 13 de setembre. Aprofitant aquesta cita, l'associació ha convocat els seus editors per fer una trobada al quiosc.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte