Notícia

La FAPE insta a unir-se a la campanya en defensa del drets d'autor a internet

Per protegir la manera de vida de centenars de milers de periodistes

Foto

La Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya (FAPE) fa una crida a les organitzacions professionals i als periodistes en general perquè s'uneixin a la campanya promoguda per la Federació Internacional de Periodistes (FIP) i la Federació Europea de Periodistes (FEP) en defensa de l'aprovació pel Parlament Europeu, el proper dia 12, de la Directiva sobre els Drets d'Autor al Mercat Digital.

Aquesta norma és imprescindible per protegir la manera de vida de centenars de milers de periodistes i milions d'autors a Europa els ingressos depenen d'aquests drets.

La campanya de la FIP i de la FEP inclou l'enviament de cartes als eurodiputats demanant el vot a favor de l'informe complet presentat per la Comissió parlamentària d'Assumptes Jurídics (JURI).

L'aprovació de l'informe és un pas fonamental perquè els beneficis dels drets d'autor siguin repartits de forma justa entre editors i periodistes.

Davant la transcendència de la directiva per al present i el futur de la nostra professió, la FAPE insta les associacions professionals i als periodistes a títol individual perquè s'uneixin a la campanya enviant cartes als eurodiputats espanyols per demanar el seu vot a favor.

Podeu llegir la noticia sencera al següent enllaç de la FAPE.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte