Notícia

L'ONCE convoca els 21ens Premis Tiflos de Periodisme

Hi ha 36.000 euros en premis en quatre categories

Foto

L'ONCE acaba de convocar la XXI edició dels Premis Tiflos de PeriodismoAbre finestra nova en les seves diferents categories de Premsa Escrita, Ràdio, Televisió i Periodisme Digital, amb una dotació econòmica de 9.000 euros per a cada un dels guanyadors. Són uns premis ja consolidats i valorats entre la professió periodística.

El Premi s'atorgarà als treballs publicats en mitjans de comunicació de l'Estat espanyol que, segons l'opinió del jurat, millor exaltin els valors relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat i la supressió de barreres físiques i mentals que, en determinades ocasions imposa la societat. Especialment, es valoraran aquells treballs que facin referència a la superació individual o col·lectiva d'aquestes barreres.

Els treballs podran presentar-se en qualsevol llengua oficial de l'Estat, tenint en compte que els que es presentin en una llengua diferent al castellà han d'aportar la corresponent traducció, per facilitar la tasca del jurat.

Com en anteriors edicions, els Premis Tiflos de Periodisme tindran aquests quatre apartats de Premsa Escrita, Ràdio, Televisió i Periodisme Digital, tenint com a condició que un mateix treball no podrà optar a dues categories diferents.

Els treballs, sense extensió ni format predeterminats, han d'haver estat publicats o emesos entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2018, i la data de recepció dels mateixos conclou el divendres 25 de gener de el 2019.

Podeu llegir la convocatòria sencera al següent enllaç de la ONCE.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte