Notícia

Busquem candidats a Girona per rebre les Mosques Borda i Grossa

Als més amables i antipàtics amb qui tracten els periodistes

Foto

Com cada any, a l'estiu, e l Col·legi de Periodistes demana noms de persones i/o entitats que creguis que aquest 2018 es mereixen guanyar la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

Recordes el president d’aquella empresa que sempre et torna les trucades i t’atén amb amabilitat? La regidora que respon sense mandra fins i tot les preguntes més espinoses? O la historiadora que sempre està disposada a fer declaracions? Proposa’ls per a la Mosca Grossa: s’entrega a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels mitjans de comunicació.

I, en canvi... hi ha algun polític que sempre té excuses per no contestar? Alguna actriu que s’ha queixat perquè no li has dedicat prou espai? Una gerent d’una entitat que mai està d’acord amb la informació que has ofert? O un personatge que es pensa que els periodistes estem a la seva disposició? Tots serien candidats perfectes per a la Mosca Borda: es lliura a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d'informació i/o s’hagi mostrat més susceptible envers les informacions aparegudes sobre ella.

Pensa-hi dos minuts, segur que tens idees. Fes una llista i envia’ns els teus candidats a secretariagirona@periodistes.cat

  • Pots proposar tants candidats com vulguis.
  • Ens has de dir el nom i càrrec dels candidats i una explicació dels motius pels quals creus que es mereixen la Mosca Borda o Grossa.
  • També has d’incloure el teu nom i cognoms i, si no ets col·legiat, quina relació tens amb el periodisme gironí (si la proposta és col·lectiva, cal que especifiquis el nom i cognoms de totes les persones que presenteu la candidatura i la seva vinculació amb el nostre sector).

Amb totes les propostes rebudes farem una selecció dels més "nominats", perquè els periodistes gironins decidiu qui voleu que rebi les Mosques Borda i Grossa 2018. Recorda que per proposar candidats cal ser periodista, però no és necessari ser col·legiat: t’agrairem que animis tots els companys de professió a participar en les nominacions.

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte