Notícia

Una iniciativa perquè els periodistes del Bages aprenguin idiomes

El període de matriculació és del 9 al 31 de juliol i del 3 al 22 de setembre

Foto

El Col·legi de Periodistes i la Fundació Universitària del Bages (FUB) signen un acord per a facilitar l’aprenentatge d’idiomes als col·legiats i col·legiades. El conveni permet gaudir d'un 10% de descompte als cursos generals programats pel servei d’idiomes d'UManresa-FUB per als membres del nostre col·lectiu i els seus familiars de primer grau (parella, fills, etc.). El període de matriculació és del 9 al 31 de juliol i del 3 al 22 de setembre de 2018.

La inscripció al curs es tramita en línia i el col·legiat/da ha de marcar el descompte “Institucions vinculades a la FUB” i adjuntar una fotocòpia del carnet de periodista que l’acredita com a membre del col·legi. Els familiars del col·legiat/da que s’hi inscriguin també han d’adjuntar la còpia del carnet del titular. Per a més informació es pot contactar directament amb el Servei d’Idiomes d’UManresa a través del telèfon 93 877 41 79 o el correu electrònic idiomes@umanresa.cat. 

La Fundació Universitària del Bages (FUB) és una institució privada amb vocació de servei públic, l'objectiu principal de la qual és garantir una oferta d'estudis universitaris a les comarques centrals de Catalunya d'acord amb criteris de qualitat, adequació a les necessitats del mercat de treball i equilibri territorial del sistema universitari català. Va néixer el 1986 i va iniciar la seva activitat acadèmica el 1990, amb la creació de l'Escola Universitària d'Infermeria. Està ubicada a Manresa i, actualment, imparteix els graus universitaris d'Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Podologia, Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Educació Infantil. 

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte