Notícia

El Parlament Europeu obre una nova convocatòria de subvencions

La data límit per enviar les sol·licituds és el 17 de setembre

Foto

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha obert una convocatòria de subvencions per cofinançar accions de comunicació en relació a les eleccions europees de 2019. Les sol·licituds han de ser neutrals, poden ser campanyes online i offline, així com productes que estimulin el debat i la participació. La data límit per enviar les sol·licituds és el 17 de setembre de 2018.

Les subvencions contemplen l’organització d’actes, com per exemple debats i taules rodones, discussions online, grans esdeveniments (festivals, fires, concerts...), campanyes porta a porta i sessions informatives en universitats i instituts, entre d’altres. També preveuen l’ús de canals de vídeo, pàgines web, xarxes socials i d’apps que produeixin contingut original directament relacionat amb les eleccions.

Els projectes, que tindran una durada màxima de 10 mesos, podran rebre fins a un 80% de cofinançament i s'hauran de presentar d'acord amb els requeriments detallats en la convocatòria "COMM/SUBV/2018/E". El resultat de les avaluacionses notificarà a tots els candidats a finals d'octubre, i se signaran els acords el novembre de 2018. El període d’implementació de les accions és de l’1 de novembre de 2018 al 31 d’agost de 2019.

Consulta les bases

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte