Notícia

Unió de forces per preservar la memòria del periodisme a Barcelona

El Col·legi de periodistes, l'ICUB i l'Arxiu Històric de Barcelona

Foto

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) mitjançant l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (AHCB) signen un conveni per a la realització de projectes de recerca i difusió de la professió periodística a Barcelona i Catalunya.

Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes i Jaume Asens, president de l’ICUB acorden col·laborar en el desenvolupament de projectes conjunts que segueixin les línies de treball següents: 

  • Impulsar projectes de recerca que tinguin com a objectiu la preservació de la memòria sobre la professió periodística a Barcelona.
  • Desenvolupar actuacions conjuntes de recollida de testimonis rellevants sobre la professió periodística a Barcelona.
  • Realitzar projectes que tinguin com a objectiu la difusió de la labor i el treball de la professió periodística a Barcelona.

En una primera fase a desenvolupar l’any 2018, els treballs se centraran en la recollida de testimonis de periodistes que van viure de primera mà el període 1966-1986 de transició cap a la democràcia en el si de l’Associació de la Premsa de Barcelona i la creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte