Notícia

Regió 7 estrena el nou servei de newsletters. Apunta't!

Per rebre cada dia un email amb la informació que més interessa

Foto
Regió7 amplia la seva oferta informativa amb el nou servei de newsletter, amb el qual els lectors poden rebre, si així ho desitgen, les notícies més rellevants i exclusives de l´actualitat directament al seu correu electrònic.

L´accés a aquest servei és gratuït i tan sols requereix ser un usuari registrant dewww.regió7.cat i activar l´opció de rebre newsletters. D´aquesta manera, li enviaran cada dia al seu correu electrònic les notícies més destacades de l´actualitat i s´assabentarà abans que ningú de les alertes informatives d´última hora.

Si encara no és usuari registrat de Regió7, apuntar-se és molt senzill. Només ha de triar les newsletter que vol rebre i donar-se d´alta amb el seu correu electrònic. D´aquesta manera, començarà a rebre diàriament el nostre butlletí informatiu i/o aquelles newsletter que decideixi.

Si ja està registrat al  diari, només haurà d´iniciar sessió i apuntar-se al butlletí que desitgi. Pot veure l'oferta de newsletters accedint a https://www.regio7.cat/newsletters/. Un cop completat el registre haurà de revisar la bústia d´entrada del seu correu electrònic per validar el missatge que li haurem enviat i començar a gaudir del servei.

Les notícies, també al WhatsApp
Paral·leament, Regió7 continua oferint el servei de notícies a través de WhatsApp. Amb aquest servei gratuït els lectors poden rebre al telèfon mòbil les notícies més destacades del dia. Per gaudir-ne cal guardar el nostre número als seus contactes -679 30 92 89- i enviar un missatge per WhatsApp que inclogui el seu nom i cognoms.

Font: Regió 7

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte