Notícia

Josep Lluís Micó, premi de recerca de l'ACPC al 2008, al Consell de RTVE

RTVE tindrà un president escollit per concurs públic d'aquí tres mesos

Foto
A mitjans d'octubre, Radiotelevisió Espanyola hauria de tenir un consell d'administració i un president escollits per concurs públic. Les meses del Congrés i el Senat han activat finalment el procediment, que fixa un temps màxim de tres mesos per triar els nous càrrecs i que considera hàbil el mes d'agost. 

CONSELL PROVISIONAL AMB PASSAT ACPC
Però fins que l'elecció es faci hi haurà un Consell Provisional per fer la gestó, i  es dóna el cas que un dels membres ha estat vinculat a l'ACPC. Es tracta de Josep-Lluís Micó, catedràtic a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna,  que a l'any 2008 va guanyar  el 3r Premi de Recerca de Premsa Comarcal, juntament amb el professor Pere Massip de la universitat Ramon Llull, amb el treball La Convergència Comunicativa a la Premsa Local i Comarcal. Noves Perspectives per  a la Informació.

La resta dels membres del consell està formada per Fernando López Agudín, membre del consell editorial d'El Mundo; Juan Tortosa, cofundador de Canal Sur; Isabel Cerrada, actual directora de relacions laborals a RTVE.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte