Notícia

Esmorzar informatiu a un any de les eleccions europees

Divendres 6 de juliol, a les 9.30 hores, a l’Aula Europa de Barcelona

Foto
Del 23 al 26 de maig de 2019 tindran lloc les properes eleccions europees on s’escolliran el 705 eurodiputats per a la novena legislatura del Parlament Europeu, marcada per la sortida del Regne Unit el 29 de març de l’any vinent. El 2 de juliol del 2019 es constituirà el nou Parlament, que escollirà el nou president/a de la Comissió Europea, seguin el procediment aplicat a les eleccions del 2014 del procés conegut com a “candidats líders” o Spitzenkandidaten. Abans, però, enguany el 12 de setembre tindrà lloc el darrer debat sobre l’Estat de la Unió Europea amb el president Juncker i també es continuarà amb els debats sobre el futur d’Europa amb caps d’Estat i de Govern de la UE, entre ells amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, durant la sessió plenària del novembre i amb el president espanyol, Pedro Sánchez, al desembre.

L’esmorzar informatiu amb el portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch, del divendres 6 de juliol a Barcelona serà una ocasió per analitzar aquest compte enrere fins a unes eleccions que marcaran el futur d’Europa per als propers cinc anys.

La trobada tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90, 1er pis). Es requereix inscripció prèvia per correu electrònic, indicant nom, cognom i DNI a epbarcelona@ep.europa.eu; o per telèfon al 93 272 20 44. Aforament limitat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte