Notícia

'El Setmanari de l'Alt Empordà', 'eltravesser.cat' i 'L'Om', premis de la Premsa en Català

Els guardons s'entregaran el 27 de juny a l’Espai Endesa de Barcelona

Foto
La Federació d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals ja ha fet públics els guanyadors de la propera edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el pròxim 27 de juny a l’Espai Endesa de Barcelona. Els guardonats han estat; 'El Setmanari de l'Alt Empordà', amb el Premi a la Millor Publicació de Premsa Comarcal; i el digital esportiu 'eltravesser.cat', amb el Premi a la Millor Publicació Digital. Mentre que 'L'Om' ha rebut també una menció especial. Aquest tres mitjans són membres de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal,  ACPC.

També s'han premiat el diari escocès 'The National', Premi Cultura;  la periodista Patrícia Plaja, Premi Comunicació; el programa 'FAQS' de TV3, Premi Societat; i la revista 'El Món d’Ahir', Premi a la Millor Revista.

PREMIATS DE L'ACPC
El Premi a la Millor Publicació de Premsa Comarcal ha recaigut sobre el 'Setmanari de l’Alt Empordà', un mitjà amb 40 anys de trajectòria, del qual els editors destaquen la seva "professionalitat i rigor i el lideratge en un territori on hi conviuen diversos mitjans de comunicació". En aquesta categoria, també s'ha fet una menció especial a la revista 'L’Om' "per haver fet amb èxit el traspàs generacional d’una capçalera històrica amb un equip jove i amb empenta".

Pel que fa al Premi a la Millor Publicació Digital l'ha rebut el digital esportiu eltravesser.cat per la seva tasca com a altaveu del futbol amateur a l’Alt Camp amb el seguiment de la Tercera Divisió fins a Tercera Catalana.

ALTRES PREMIS
Els altres premis han estat per la publicació 'El Món d’Ahir', a la Millor Revista "per la seva aposta per revaloritzar el paper amb un producte pensat i dissenyat per entrar pels sentits".  A Patrícia Plaja, responsable de comunicació dels Mossos d'Esquadra, amb el Premi en Comunicació per la gestió de  dels atemptats jihadistes a Barcelona per "un model innovador i capdavanter de la gestió de la comunicació d’una força de seguretat, apropant-la a la ciutadania sense estridències ni excessos". Al programa 'FAQS' de TV3 amb el Premi Societat per l’impacte que ha tingut "amb un format fresc i original, on totes les veus hi són representades". I finalment, al diari escocès 'The National'  amb el Premi Cultura "com a exemple d’un mitjà internacional implicat i compromès amb els drets i les llibertats de Catalunya".

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte