Notícia

Una bateria de cursos de formació per a periodistes aquest estiu al Col·legi

Sobre Telegram, escriptura creativa, o fer discursos, entre d'altres

Foto
El Col·legi de Periodistes de Catalunya prepara una bateria de cursos de formació per a periodistes aquest estiu. Aquí teniu alguns dels més destacats. 

Webinar: Crea infografies, gràfics i imatges interactives
On line. Dimarts 19 de juny (de 15:30h a 16:30h)
La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important dominar eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics interactius i convertir les nostres fotos en imatges interactives. En aquest webinar, Sílvia LLombart ens ensenyarà a fer servir tres eines fonamentals: Piktochart, Thinglink i Infogram.

Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació
Barcelona. Divendres 22 i 29 de juny (de 09:30h a 14:30h)
Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció, conferència o entrevista davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

Com elaborar i aplicar el storytelling
Tarragona. Dijous 21 de juny (de 09:30h a 14:30h)
En aquest curs, dissenyat per Pilar Yépez, explorarem una visió del màrqueting i la comunicació com l'art d'explicar històries. Aprendrem els recursos del storytelling per construir missatges més eficaços, persuasius i connectados amb la nostra audiència.

Escriptura Creativa
Manresa. Dimarts 26 de juny (de 09:00h a 15:00h)
A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.
 
Social Media Plan en l’era post Facebook
Barcelona. Dimarts 26 de juny i 3 de juliol (de 09:30h a 14:30h)
Tenies a Facebook com l’eix del teu pla estratègic de xarxes socials? Després dels canvis de l’algoritme de Facebook, ha arribat el moment de repensar tot el teu model de visibilitat en xarxes socials. En aquest curs, a càrrec d'Enrique San Juan, abordarem els recursos necessaris i desenvoluparem un pla efectiu i a prova de canvis.

Com crear la teva marca personal
Tarragona. Dimecres 27 de juny (de 09:00h a 14:00h)
 La gestió de la marca personal s’ha convertit en un element imprescindible per diferenciar-se i especialitzar-se com a professional de la comunicació. L’objectiu del curs, dirigit per Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

Redacció de discursos
Barcelona. Dilluns 2 i 9 de juliol (de 15:30h a 18:30h)
A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents coneixeran els aspectes formals a tenir en compte a l’hora de redactar un discurs i, alhora, aprendran tècniques per generar empatia entre l’auditori, despertar interès i fer que els missatges clau siguin memorables.

Telegram com a canal de comunicació
Girona. Dimarts 3 de juliol (de 10:00h a 14:00h)
 Telegram es presenta com a una eina amb moltes possibilitats per a mitjans de comunicació, administracions grans i petites, agències de comunicació i departaments de premsa, ONGs, empreses de comunicació, etc. En aquest curs amb Sílvia LLombart la coneixerem a fons, i veurem que ens permet anar molt més enllà que Whatsapp. Aprendrem tot el que hi podem fer, com ens hi hem de comunicar, com donar-nos a conèixer, etc.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte