Notícia

Inscripció oberta al Premi a la Millor Estratègia de Comunicació de l'Anoia

El guanyador es donarà a conèixer el 12 de juliol

Foto
Inscripció oberta al Premi a la Millor Estratègia de Comunicació de l'Anoia.  El guardó és convocat per la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Unió Empresarial de l'Anoia. El guanyador es donarà a conèixer el 12 de juliol durant el sopar anual de l'entitat empresarial.

Poden optar al premi a la Millor Estratègia de Comunicació Empresarial professionals i petites i mitjanes empreses de la comarca de l’Anoia que hagin realitzat durant l’any 2017 una tasca destacada en l’àmbit de la comunicació corporativa. El termini de presentació de candidatures acaba el 15 de juny.

Aquest premi va néixer fruit de l’acord de col·laboració subscrit entre el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC)  i la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) amb l’objectiu de posar en valor la tasca dels professionals de la comunicació corporativa. Els guanyadors de les anteriors edicions han estat el centre d’estètica Sílvia Giralt i l’empresa Dyneke. El guardó es lliurarà en el decurs del Sopar Empresarial de l’Anoia que se celebrarà el 12 de juliol durant el qual es premia la contribució dels petits i mitjans empresaris al desenvolupament econòmic i social de la comarca.Per participar cal omplir aquest formulari. Més informació aquí.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte