Notícia

E 15 de juny se celebra la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual

Ponències, debats i es lliuraran els premis del sector

Foto
La XI Jornada de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual  tindrà lloc el matí del divendres 15 de juny de 2018 a la Sala Cotxeres del Palau Robert  amb l’objectiu de debatre i reflexionar sobre com els mitjans de comunicació en general, i els programes esportius en particular, reflecteixen la diversitat sense caure en discursos excloents o poc respectuosos amb les diferències.

Com cada any, en el decurs de la jornada es lliuraran els X Premi per la Diversitat en l’Audiovisual, que s’atorguen a aquells programes, produccions o iniciatives audiovisuals que reflecteixen millor la diversitat cultural.
 
Tot i desitjant que les Jornades siguin del vostre interès, ens agradaria que ens ajudeu a fer difusió a través de les vostres xarxes, contactes i totes aquelles persones, entitats, professionals i alumnes que els pugui interessar. L’assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia: Formulari

PROGRAMA
09.30 h Benvinguda. Sr. Roger Loppacher, president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Sra. Carme Figueras, presidenta de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual i consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.
10.00 h Conferència inaugural: “El discurs d’odi i el repte de posar límits a la llibertat d’expressió”. Sra. Laia Serra Perelló, advocada penalista i membre de l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans i Dones Juristes.
11.00 h Pausa.
11.30 h Taula rodona: “Llenguatge esportiu audiovisual. Representació i participació de minories”.
  • Sr. Sique Rodríguez, cap d’esports de SER Catalunya. Campanya “Sin respeto no hay juego”.
  • Sr. Albert Arranz, coordinador d’Esports d’Onda Cero Catalunya.
  • Dr. Raúl Martínez Corcuera, professor de Comunicació de la Universitat de Vic (UVIC-UCC) i membre del Grup de recerca LMI-UVIC.
  • Modera: Sra. Iolanda Tortajada, professora titular del Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.
13.00 h Lliurament dels X Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual

DESCARREGEU EL PROGRAMA AQUÍ

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte