Notícia

josep Moreno Escrivá, nomenat director de Comunicació d'À Punt

Exdiputat socialista i consultor en comunicació pública i institucional

Foto
La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha autoritzat el nomenament de la cambra directiu d'À Punt Media, el director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting, càrrec que ocuparà l'exdiputat socialista a Les Corts Valencianes, Josep Lluís Moreno Escrivà.

Moreno té més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l'aplicació d'estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d'estratègies de comunicació, tant en l'àmbit públic com privat. Segons afegeix la Corporació, "compta amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació i premsa, i en la formació i capacitació de líders i directius en l'àmbit de la comunicació".

El nou càrrec va exercir professionalment des de l'any 2000 fins al 2008 com a cap del Departament de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament d'Alaquàs (València) i posteriorment com a cap de gabinet de l'esmentada institució. També va ser soci fundador de l'Assessorament i Estudis d'Imatge SL (València), una consultoria de comunicació i imatge que ha desenvolupat destacades campanyes de comunicació per prestigioses institucions públiques i privades, tant d'àmbit autonòmic com nacional.

Posteriorment va ser cap de gabinet del secretari general del PSPV-PSOE (2008-2011) i el 2011 va ser elegit diputat a les Corts Valencianes per la circumscripció de València. Durant aquest període va participar en la Comissió de Control de l'Actuació de la RTVV i les seues societats de la qual va ser designat portaveu per la seva vinculació professional amb el sector de la comunicació pública.

Moreno se suma així als tres directius nomenats al juliol de l'any passat pel Consell Rector: la directora d'Informatius, càrrec que ocupa Remei Blasco, el director de Continguts i Programes, del qual és titular César Martí, i José Manuel García Duarte, director d'Explotació i Enginyeria.

Font: Infoperiodistas

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte