Notícia

Cursos de periodisme gastronòmic o d'edició de vídeo al maig

Al Col·legi de Periodistes en les seves diferents seus

Foto
El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza aquest mes de maig nous cursos de formació. Aquí teniu el llistat:

Redacció de crítiques i reportatges de gastronomia
Barcelona. Divendres 11 de maig (de 09:30h a 14:30h)
Aquest curs, dissenyat per Trinitat Gilbert, dona a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i altres).

Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic
Barcelona. Dimecres 16 i 23 de maig (de 09:30h a 14:30h)
Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, ensenya a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

Reinvenció professional: emprenedoria online a partir d’un blog
Barcelona. Dijous 17 de maig (de 09:30h a 14:30h)
El participants d'aquest curs, a càrrec de Francesc Soler, descobriran què cal tenir en compte a l’hora de crear un blog que generi moltes visites i quines formes hi ha per convertir-lo en una font d’ingressos estable.

Tècniques de comunicació i expressió escrita
Barcelona. Divendres 18 i 25 de maig (de 09:30h a 14:30h)
A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

Webinar: Gestiona, retoca i millora les teves fotos amb el mòbil
On line. Dimarts 22 de maig (de 10:00h a 11:00h)
 L'objectiu d'aquesta sessió dirigida per Jordi Flamarich, és fer millors fotografies amb el nostre dispositiu, aprendre què volen dir i per a què serveixen les seves opcions de configuració, gestionar millor l'espai disponible al nostre telèfon i descobrir algunes de les millors aplicacions per anar un pas més enllà.

Eines per editar imatges on line
Barcelona. Dilluns 28 de maig (de 15:30h a 20:30h)
En aquest curs, a càrrec de Sílvia Llombart, coneixerem diverses eines que ens ajuden a treballar el món de la imatge, bàsic per comunicar millor, i ens faciliten la nostra feina diària. Totes les eines que es proposen són gratuïtes.

Els cursos estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació.
Són BONIFICABLES, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació, i gestionem els tràmits per poder-ho fer sense càrrec.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte