Notícia

Convoquen el Premi de Periodisme Accenture sobre Economia i Innovació

Hi ha 24.000 euros en premis dividits en tres categories

Foto
Convoquen el Premi de Periodisme Accenturesobre Economia i Innovació. Aquí teniu un recull de les bases.

Objecte
Convocar el XIX Premi de Periodisme Accenture sobre Economia i Innovació, Intel·ligència Artificial i Indústria X.0. el Premi s'atorga a una peça periodística, escrita difosa o emesa per un mitjà de comunicació escrit, audiovisual o digital,

Categories
1. La importància de la innovació com a palanca de desenvolupament de la economia, en la categoria "Economia i Innovació". 

2. La importància de la robòtica en el futur de la nostra societat i la nostra economia, en la categoria "Intel·ligència artificial". 

3. La influència de la innovació i els avenços tecnològics en els models productius, en la categoria "Indústria X.0".

Candidats
Poden optar al "19 Premi de Periodisme Accenture" sobre Economia i Innovació, Intel·ligència Artificial i Indústria X.0, les persones físiques, ja sigui de forma individual o col·lectiva, qualsevol que sigui la seva nacionalitat . Els participants podran presentar un o més treballs, però mai el mateixa feina es presentarà en més d'una categoria, en el cas quedaria exclòs

Característiques
Els treballs s'hauran d'haver publicat o emès a mitjans de comunicació audiovisual, impresos o en suport digital i han de tenir com a tema central algun dels corresponents a cada categoria esmentada anteriorment. Els treballs podran haver-se realitzat en qualsevol de les llengües oficials del territori. Poden concórrer aquells treballs publicats entre l'1 de setembre de 2017 i el 31 de maig de 2018, ambdós inclosos.

Dotació
La dotació és de 8.000 euros i una escultura de bronze en cadascuna de les seves tres categories.

Lloc de presentació de candidatures
Els treballs que optin al Premi poden presentar-se, acompanyats del nom i cognoms de l'autor, nom del mitjà, data de publicació o emissió i categoria a la qual s'opta, còpia del treball de la següent manera: 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte