Notícia

El projecte 'Llegir en Català' (LEC) torna al carrer per Sant Jordi

La parada de LEC tornarà a estar al Passeig de Gràcia

Foto
Dilluns vinent és 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i una vegada més les editorials que formem l’associació Llegir en Català (LEC) ens farem presents a Barcelona amb dues parades de venda de llibres i la col·laboració de diversos dels nostres autors, els quals signaran exemplars dels seus llibres.

La parada principal de LEC tornarà a estar al número 49 del passeig de Gràcia (entre els carrers d’Aragó i de València); l’altra estarà ubicada a la seu de l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6). En aquestes parades hi haurà les darreres novetats de cada segell i una selecció dels respectius fons, i atendran al públic de 10 a 20 hores. 

Enguany els autors que signaran llibres a les parades seran: Adrià Pujol, Julià Guillamon, Salah Jamal, Andreu Pujol, José Ignacio Valenzuela “Chascas”, Bel Zaballa, David Fernàndez, Joni D., Gemma Capdevila i Txarango. Els horaris de signatures es publicaran al web de l’associació i també a les seves xarxes socials.

Per al sector editorial, i especialment per al de llengua catalana, la diada de Sant Jordi és un dels esdeveniments més importants de l’any. Per això LEC s’implica activament en cada edició amb l’objectiu de seguir essent un referent de l’edició independent, crítica i de qualitat en la nostra llengua.

Llegir en Català és una associació d’editorials independents formada per 9 segells: Alrevés / Crims.cat, BiraBiro Editorial, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, El Gall Editor, L’Avenç, Raig Verd Editorial, Sembra llibres i Tigre de Paper Edicions. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte