Notícia

Darrers dies per inscriure's als VII Premis Premsa Comarcal

El termini de presentació acaba el dia 30 de març

Foto
Imatge de l'entrega de premis celebrada l'any passat
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, amb el patrocini d’Endesa i el suport de la Generalitat de Catalunya, convoca la setena edició dels Premis Premsa Comarcal, destinats a destacar el treball del nostre col·lectiu. Els guardons es lliuraran el dia 26 de maig a Riudoms en el transcurs del dinar de cloenda de l’11a Convenció i la 36a Assemblea de l’ACPC. El termini de presentació finalitza el dia 30 de març de 2018.

En aquesta setena edició dels Premis Premsa Comarcal s'atorgaran els guardons següents: 
  • Premi a les tres Millors portades en format paper del 2017, segons periodicitat:
    • Premi a la Millor Portada de diaris, bisetmanals i setmanals
    • Premi a la Millor Portada de quinzenals i mensuals
    • Premi a la Millor Portada de bimestrals i trimestrals
  • Premi al millor digital, per la seva innovació i creativitat.
  • Reconeixement a la persona, col·lectiu, entitat o administració que s’hagi destacat pel seu suport incondicional a la Premsa Comarcal catalana all llarg de la seva història.
  • Reconeixement a les publicacions que celebren 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 i 75 anys des de la celebració de l’anterior assemblea de l’entitat (20 de maig de 2017) i la celebració de la 36a assemblea de la Premsa Local i Comarcal (26 de maig de 2018).
La participació en aquests premis és lliure, però ens agradaria poder comptar amb el màxim de participants. Creiem que, a banda d’oferir uns premis prou atractius, la difusió que farem d’aquesta convocatòria i dels treballs guanyadors reforçarà la posada en valor de la Premsa Comarcal a Catalunya. El termini de presentació finalitza el dia 30 de març de 2018.
 
descarrega aquí les BASES dels 'VII Premis Premsa Comarcal' en PDF

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte