Notícia

Publicacions Anoia lliura 6.000€ a Apinas gràcies a “La Veu Solidària”

La institució igualadina celebrava el seu 50è aniversari

Foto
Publicacions Anoia SL va lliurar a Apinas un total de 6.000 euros gràcies a les aportacions dels anunciants que van fer possible l’edició de “La Veu Solidària”, publicada les passades festes de Nadal, dedicada íntegrament en aquesta ocasió a la institució igualadina, tot un referent a la ciutat i a la comarca, i que celebrava l’any passat el seu 50è aniversari.

El president d’Apinas, Enric Fillat, va rebre ahir dimecres al migdia l’aportació econòmica de mans de Pia Prat, directora general de Publicacions Anoia SL, editora de La Veu de l’Anoia.

“La Veu Solidària” va incloure entrevistes i reportatges sobre Apinas, amb l’objectiu de divulgar el treball d’aquesta associació sense ànim de lucre, un projecte, malauradament necessari, que sap proporcionar, sempre des d’una estricta professionalitat, tot el que necessiten els qui tenen una malaltia o deficiència mental que els impedeix portar una vida normal.

Apinas és avui un puntal de referència a tot el país en l’atenció social, un prestigi guanyat merescudament gràcies a molts anys de treball en l’anonimat, i, cal dir-ho, també des del voluntariat i l’altruisme.

Des de La Veu, agraeixenl suport de tots els nostres anunciants per confiar en aquest projecte i ajudar, entre tots, a fer més gran Apinas. 

Font: La Veu de l'Anoia
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte