Notícia

Google t'ajuda a finançar el teu projecte de periodisme digital

La convocatòria estarà oberta fins al pròxim 9 d'abril

Foto
Google ha obert la cinquena ronda de sol·licituds del Digital News Initiative, un projecte que finança projectes europeus que busquen la innovació en el periodisme digital. Fins ara, la companyia ha subvencionat més de 460 projectes de 29 païsosdiferents amb més de 90 milions d'euros dels 150 previstos. El termini per presentar les noves propostes és el pròxim 9 d'abril.

Un dels requeriments d'aquesta nova ronda és demostrar que els projectes presentats tinguin la capacitat d'obtenir ingressos a través de mètodes innovadors. A més, s'hauran de proporcionar indicadors que demostrin el potencial per crear valor econòmic afegit a l'empresa. Google elegirà els projectes que tinguin en compte la diversificació dels ingressos i destaquin per les seves idees experimentals i innovadores.
 
Digital News Initiative és un projecte de Google amb la col·laboració de les editorials d'alguns mitjans d'Europa per recolzar el periodisme d'alta qualitat a través de la tecnologia i la innovació. L'objectiu del programa és fomentar un ecosistema de notícies més sostenible i promoure la innovació en el periodisme digital a través de la col·laboració i el diàleg continu entre els sectors de la tecnologia i de la informació. Algunes de les propostes nacionals escollides han estat les de Nació Digital La Vanguardia

Font: Col·legi de Periodistes
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte