Notícia

Neus Bonet repeteix com a degana del Col·legi de Periodistes

La seva candidatura, "Més periodisme", és l'única que s'ha presentat

Foto
La periodista Neus Bonet, editora del cap de setmana de Catalunya Ràdio i Degana del Col·legi de Periodistes des del 2014, ha revalidat el càrrec. Bonet ha encapçalat la candidatura “Més periodisme” a la demarcació de Barcelona, formada per Joan Maria Morros, Gemma Nierga, Carles Prats, Mònica Planas, Ismael Nafría, Laia Forés, Francesc Canosa, May Revilla, Xavi Vilà,  David Melgarejo, Cristina Salvador, Pipo Serrano, David Badia, Laura Saula i Marc Vicens.

La Junta de Govern del Col·legi  es complementarà amb els vocals sorgits de les Juntes de Demarcació i que estan encapçalades per Coia Ballester a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Josep Baubí a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida i Enric Badia de la demarcació de la Catalunya Central.

Com determinen els Estatuts del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en tractar-se de candidatures úniques, aquestes han quedat automàticament proclamades després que la Junta Electoral Central les hagi certificat validant els avals i els suports necessaris per a presentar-se. La candidatura “Més periodisme”, amb la proposta de Neus Bonet com a degana, ha presentat més de 330 avals, superant més d'un 60% el total d’avals necessaris per a presentar-se a les eleccions.

El traspàs de poders i de càrrecs entre l’actual Junta i la nova Junta de Govern serà efectiu les pròximes setmanes.

Neus Bonet

Actualment és editora del cap de setmana a Catalunya Ràdio. Ha estat professora de ràdio a la UPF, i va tenir una part molt activa a l´inici de Catalunya Informació. Ha dirigit i presentat diversos programes (L’aparador, El Matí de Catalunya Ràdio) així com els informatius més emblemàtics d’aquesta emissora. Durant alguns anys va ser directora de continguts d’Ona Catalana i directora de programes de Catalunya Ràdio. Ha obtingut diversos guardons per la seva trajectòria professional.

DOCUMENT. Acta de la junta electoral central 2018

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte