Notícia

Foment del Treball llança el digital 'The New Barcelona Post'

És una plataforma digital sobre negocis, cultura i oci

Foto
Foment del Treball ha obert aquest dilluns l'accés al seu nou magazín 'The New Barcelona Post', una plataforma digital centrada en la difusió de l'activitat emprenedora, innovadora i creativa que tractarà sobre el món dels negocis, la cultura i el 'lifestyle' de la capital catalana.

En un comunicat, la patronal ha definit 'The New Barcelona Post' com un espai plural, obert i integrador per a empresaris, emprenedors, autors, creatius i institucions econòmiques, però també culturals i acadèmiques, a les quals pretén donar veu.

El portal, en català, castellà i anglès, combina la informació amb la seva voluntat de contribuir a la projecció de Barcelona i Catalunya com "el millor lloc del Mediterrani per invertir, treballar i viure".

A més de 'Business & Talent', 'Arts' i 'Lifestyle', té un espai dedicat especialment a l'agenda cultural i tecnològica tant de Barcelona com dels principals esdeveniments mundials.

'The New Barcelona Post' (www.thenewbarcelonapost.com) es reivindica com a espai periodístic paral·lel a 'F. La revista de Foment' per explorar noves tendències de la comunicació corporativa en l'era digital alhora que aborda notícies positives i impulsa la creativitat i la innovació catalana.

Font: EFE

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte