Notícia

Descarregeu-vos aquí el 'Marc General dels Mitjans a Espanya 2018'

S'hi recullen sèries històriques d'audiència de mitjans pormenoritzades

Foto
En l'enllaç de sota us podeu descarregar el "Marc General dels Mitjans a Espanya 2018". A l'estudi, s'hi recullen sèries històriques d'audiència de mitjans, així com, equipament de la llar, accés a internet (dispositius, serveis, etc.), estils de vida ... Aquest any s'inclouen dades des de l'any 2000 sobre tipologia de lectors per plataforma d'accés (paper / internet).

El Marc General dels Mitjans a Espanya és una de les publicacions de AIMC més demandades i que desperta més interès no només entre els nostres associats, sinó també en el mercat en general, en els professionals del periodisme i la informació (especialment econòmica i publicitària) i en els centres d'estudis.

S'hi mostra una visió general de les audiències dels diferents mitjans espanyols, d'acord amb les dades de l'Estudi General de Mitjans (EGM), i la seva evolució en els darrers anys.

A més, el marc es completa amb:
  • xifres referides a la població objecte d'estudi de l'EGM, tretes del "Univers de l'Estudi General de Mitjans", que tots els anys elabora i actualitza AIMC.
  • informació sobre l'equipament de les llars, presa de l'EGM.
  • i dades relatives a estils de vida dels individus, també obtinguts de l'EGM.
  • La present edició reflecteix la situació en l'any 2017, i també la perspectiva històrica per a molts de les dades, mitjançant taules i gràfics de fàcil consulta.
Font: AIMC

Estudi aquí

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte