Notícia

Nous cursos de formació al Col·legi de Periodistes de Catalunya

De 'Fact Checking', de webinar o tècniques de comunicació

Foto
Al Centre de Formació del Col·legi ensenyen com saber verificar les informacions procedents d’Internet i les xarxes socials, identificar quan un vídeo és fals, una imatge està manipulada o un compte de Twitter és un trol. També ensenyen a gestionar les teves finances, les relacions amb els mitjans, l’expressió escrita o t’interessa conèixer com els recents canvis a Facebook afectaran l’estratègia de Social Media. Aquests són els cursos del febrer:

Fact checking: com verificar a Internet i xarxes

Barcelona. Dilluns 5 de febrer (de 15:30h a 19:30h)
Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, vol dotar els professionals de coneixements i eines per moure’s amb rigor en l’entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació, també a Internet.

Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

Barcelona. Dijous 8 i 15 de febrer (de 09:30h a 14:30h)
Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

Tècniques de comunicació i expressió escrita

Barcelona. Divendres 9 i 16 de febrer (de 09:30h a 14:30h)
A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

Webinar: Com sobreviviure als canvis de Facebook

On line. Dilluns 12 de febrer (de 15:30h a 16:30h)
Enrique San Juan ens explicarà com els últims canvis a Facebook afectaran la visibilitat del contingut de les pàgines d’empresa i la forma de comunicar en aquesta plataforma. Sabrem quins tipus de negocis es veuran més afectats, qui contingut haurem de potenciar i quin descartar i com encarar l’estratègia de Social Media a partir d’ara.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte