Notícia

Arran ataca la seu del diari digital 'Crónica global'

Tres encaputxats trenquen a cops de martell els vidres de la façana

Foto
L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, Arran, s'ha atribuït l'atac que va patir la seu del diari digital 'Crónica global' a Barcelona la nit de dimecres a dijous. A través d'un comunicat, l'entitat ha reivindicat l'acció i l'ha justificada per la necessitat de "posar sobre la taula el paper d'alguns mitjans de comunicació en l'encobriment i l'encoratjament dels grups neonazis a l'hora de cometre tot tipus d'atacs feixistes". Segons Arran, 'Crónica global' actua com a "còmplice d'aquestes agressions quan parlen de les pacífiques manifestacions de Societat Civil Catalana que acaben amb persones ferides, o quan s'inventen notícies per tal d'atiar un conflicte identitari a Catalunya que només s'intenta crear des de la dreta". Per la seva banda, el diari digital ha publicat un vídeo de l'atac en el qual es pot veure com tres encaputxats fan pintades acusant el mitjà de feixista i trenquen a cops de martell els vidres de la façana de la redacció.
 
Els responsables del diari digital han detallat a l'ACN que han denunciat aquesta agressió tant als Mossos d'Esquadra com a la Fiscalia provincial de Barcelona, que ha decidit posar en marxa una investigació.

En el comunicat d'Arran difós per reivindicar l'atac d'aquest mitjà, l'entitat independentista ha denunciat l'augment de les agressions feixistes i ha afirmat que "blanquejar les seves actuacions des dels mitjans de comunicació és atiar el feixisme i deixar carta blanca per a actuar".

Font: ACN
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte