Notícia

IPMARK i el Col·legi de Publicitaris organitzen 'El Mirador indiscret'

Demà dijous a les 9:45 al Palau Robert de Barcelona

Foto
El Col • legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i IPMARK organitzen la novena sessió del Mirador indiscret, cicle de conferències sobre estratègies de màrqueting, creativitat i comunicació, el proper 25 de gener. Sota el títol "Plataformes Revolució! Les plataformes com a motor d'innovació digital ", es debatrà sobre Google i el fenomen de Airbnb, Uber i Wallapop. Els debats del Mirador indiscret - La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts es realitzen l'últim dijous de cada mes, amb l'objectiu de tractar temes rellevants per al sector i generar debat. En aquesta ocasió, els convidats podran conèixer més sobre aquests nous models de negoci que han vingut per quedar-se i que cada vegada ocupen una posició més preferent en tots els sectors de l'economia. Tenen unes regles de joc diferents i de comunicació i estratègies de màrqueting específiques que cal conèixer per desenvolupar el mix guanyador.

Els participants d'aquesta sessió seran: Xavier Dedéu, vocal de la Junta de Govern i moderador de l'acte; Lucia Hernández, connector en OUISHARE; Xavier Fisa, responsable d'estratègia de LaviniaNext, i Victor Roca, cap de màrqueting en Deliberry.

La cita tindrà lloc a les 8:30 hores del matí al Palau Robert (Pg de Gràcia, 107. Barcelona) INSCRIPCIÓ GRATUÏTA en el següent formulari.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte