Notícia

Entreguen els Premis Mestres de la Comunicació 2017

El periodista Agustí Pons i Mir entre els guardonats

Foto
El periodista Agustí Pons i Mir; Eloisa Alonso San Martín, presidenta de Hill+Knowlton Strategies, i Robert Rodergas Pagès, creatiu, fundador i president de l’Asociación de Jóvenes Publicitarios Españoles (AJEP), han estat guardonats amb els Premis Mestres de la Comunicació 2017, que organitza l’Associació Empresarial de la Publicitat, la Fundació de la Comunicació (FUNDECO), el Col.legi de Publicitaris i Relacions Públiques i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Aquest reconeixement es fa en consideració als seus extraordinaris mèrits en la pràctica professional, la divulgació i la formació dels professionals del periodisme, les relacions públiques i la publicitat.

Els premis mestres de la comunicació són un reconeixement del món acadèmic i el món professional a les persones que han destacat en els sectors de la publicitat, la relacions públiques i el periodisme, no només pels seus èxits professionals, sinó pel seu esforç divulgador a l’àmbit de la formació i el seu compromís en el desenvolupament i les institucions que representen els professionals de la comunicació. Aquesta combinació d’experiència, compromís i vocació educativa els fa mereixedors del títol de Mestres de la Comunicació.

Podeu llegir la noticia sencera amb les biografies dels premiats al següent enllaç de l'Associcació Empresarial de Publicitat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte