Notícia

La publicació del Baix Llobregat 'Fetasantfeliu' presenta L'Anuari 2017

És tracta d'una publicació a tot color de més de 80 pàgines

Foto
2017 és a punt d'acabar-se: un any intens en molts sentits, també a Sant Feliu. En un any passen moltes coses i des de Fetasantfeliu procurem explicar-vos-ho pràcticament cada dia a través del web. Però ens agrada la força del paper i un cop l'any apostem per aquesta aventura que enguany arriba a la quarta edició: L'Anuari. Una publicació que presentarem dimecres que ve, 20 de desembre a les 20h.

Un any en 84 pàgines
L'Anuari és una publicació a tot color que acosta l'actualitat santfeliuenca d'enguany a través d'un disseny atractiu amb un pes destacat de la imatge, tant amb la selecció fotogràfica de les galeries d'imatges de Fetasantfeliu com amb infografies sobre diverses dades de la ciutat. L'Anuari inclou una cronologia que recull les notícies més destacades de cada mes i l'espai "fets i gent", sobre temes que han estat rellevants aquest any a la ciutat.

La quarta edició de L'Anuari compta aquest any amb un espai dedicat a Fetalsbarris, a la secció del Reportatge de l'Any, un projecte audiovisual comú amb SKREI Studio que hem tirat endavant. També es mantenen els espais de l'entrevista de l'any i el bloc d'opinió amb anàlisi i reflexions sobre temes diversos que han marcat l'any a la ciutat. A més, tampoc faltaran les il·lustracions de Martí Viladomat.

La portada és un dels valors afegits i toc artístic de L'Anuari. Cada any és un artista santfeliuenc qui rep l'encàrrec d'il·lustrar la coberta. Aquest any ha estat Jaume Amigó, que ha fet una obra creada especialment per l'ocasió.

L'Anuari és una publicació elaborada per Fetasantfeliu, coordinat per la redactora Carme Verdoy i amb la col·laboració de l'equip de Consell de Redacció: Mireia Amigó, Andreu Carpi, Judit Espert, Jordi Ferrer, Mireia Mullor, Marc Rius i Anna Rovira. A més, enguany també podreu llegir articles de Álex Muñoz, Arnau Picón, Maria Prats, Arantxa Sánchez, Anna Vilaseca i Laura Zapater. La maquetació i disseny és a càrrec de l'estudi Kocori.

Una presentació que vol ser un espai de trobada
La presentació de L'Anuari serà dimecres de la setmana que ve, 20 de desembre, en un acte a la sala Els Pagesos a les 20h. En l'acte l'equip de Fetasantfeliu presentarà L'Anuari i intervindrà també el director de La Vanguardia Digital, Jordi Juan. 
L'acte té un caràcter festiu i vol ser també un espai de trobada amb els socis i lectors de Fetasantfeliu, per compartir inquietuds i complicitats i posar-nos cara, més enllà del dia a dia digital. Per això, us convidem a venir dimecres a la presentació i així agraïr-vos el vostre suport al diari. Després dels parlaments, hi haurà un petit pica pica i una selecció musical que punxarà Sergi Beltran.

L'entrada és lliure i el preu de l'Anuari és de 15 euros. Si en voleu un exemplar, però no podeu venir, també el podeu reservar escrivint-nos a redaccio@fetasantfeliu.cat.

Font: Fetasantfeliu
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte