Notícia

Nicolau Brossa, nou president de la Fundació Carulla

Pren el càrrec en substitució de Joaquim Coello

Foto
Nicolau Brossa Carulla ha assumit la presidència de la Fundació Carulla prenent el relleu de Joaquim Coello Brufau. Es tracta d’un pas més en la renovació de la Fundació i, concretament, en la implicació de noves generacions de la família Carulla en el govern de l’entitat. Nicolau Brossa assumeix el lideratge de la Fundació amb l’objectiu d’implementar el nou marc estratègic. La transformació social mitjançant la cultura i l’educació és l’eix principal d’aquesta etapa que ara comença. Nicolau Brossa és fill de l’expresident de la Fundació, Montserrat Carulla, i representa el relleu generacional al capdavant de l’entitat.
 
“Per mi és tot un honor assumir la Presidència de la Fundació, una responsabilitat que encaro amb gran il·lusió. Suposa recollir el llegat, entre d’altres, dels meus avis i de la meva mare. Ells van saber entendre els reptes que plantejava Catalunya en el seu moment, i contribuir a donar-hi resposta. Espero que la meva generació sapiguem fer el mateix en el context actual”, afirma Brossa.
 
Sobre Nicolau Brossa
 
Nicolau Brossa Carulla va néixer a Barcelona el 1975 Nicolau Brossa Carulla va néixer a Barcelona el 1975. És Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE; Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per IESE; i també ha cursat el programa “Vicens Vives” de la Càtedra de Lideratge d’ESADE. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de la direcció de projectes. Actualment és coordinador de la implementació del pla estratègic a la Fundació Pere Tarrés.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte