Notícia

"Estàs Igual!, el primer programa transmèdia interactiu a instagram

Els usuaris poden viure una experiència personalitzada i interactiva

Foto
"Estàs Igual!", el programa que emet cada dijous a les 22.35 TV3, produït per LaviniaNext i presentat per l'actriu Cristina Brondo, obre la porta a una nova experiència transmèdia per a tots els espectadors. Des d'ara, una setmana abans de l'emissió del capítol "Ovelles negres", l'usuari podrà accedir al programa per a instagram, a més de contingut exclusiu. D'aquesta manera, "Estàs Igual!" és converteix en el primer programa transmèdia interactiu a instagram on l'usuari és qui escull l'ordre de consum.

El procés de visualització interactiu funciona mitjançant mencions a les descripcions. El consum total és d'uns 10 minuts aproximadament de vídeo, un format reduït respecte al convencional que s'emetrà per televisió però que compta amb material inèdit sobre els protagonistes, el making of, experiències reals viscudes a les escenes, imatges... Així, es podrà visualitzar "Estàs Igual!" exclusivament a través d'instagram d'una manera personalitzada però alhora pensada perquè sigui lineal i tingui un fil conductor, o es podrà utilitzar l'eina com una segona pantalla mentre es visualitza simultàniament el programa a la televisió.

"Estàs igual!" és l'adaptació de la producció danesa "Get the Picture". L'objectiu del programa és repetir la fotografia d'un grup, feta anys enrere, amb els mateixos protagonistes. La imatge final és emocionant, però el recorregut fins a aconseguir-la ho supera amb escreix. La recerca dels protagonistes dels quals, en ocasions, no es té cap pista, que han d'acceptar el joc d'enfrontar-se amb el passat, amb el risc que suposa de despertar vells sentiments, és el repte a superar en cada programa per aconseguir aquesta imatge final. Durant tot aquest procés el programa descobreix les històries que s'amaguen darrere dels protagonistes, com ha evolucionat la seva vida i també què hi ha darrere la imatge original, alhora que retratarà l'època en què es va fer la fotografia.

tv3.cat/estasigual
facebook.com/estasigualTV3
twitter.com/estasigualTV3
instagram.com/estasigualTV3

Font: CCMA

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte