Notícia

‘El disc de La Marató’, amb 19 cançons d’èxit i 33 artistes

Es podrà adquirir el 3 de desembre amb els diaris catalans

Foto
La Marató de TV3, que tindrà lloc el 17 de desembre, dedicada a les malalties infeccioses, ja té disc i llibre. El disc de La Marató, amb una tirada de 200.000 còpies, es podrà adquirir amb els diaris catalans el diumenge dia 3 al preu de 10 euros.

Reuneix 19 cançons d’èxit adaptades al català, en les qualses pot trobar des de reggaeton, boleros i txa-txa-txa fins a òpera, swing, gòspel i música disco, interpretades per 33 artistes, dels quals onze no havien cantat mai abans en català. Entre els intèrprets figuren, entre altres, Pastora Soler i David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian, The Sey Sisters, Buhos, India Martínezi l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Ryan Paris, Lamari de Chambao, Lucrecia i Llorenç Santamaria.

Les cançons elegides van ser popularitzades en el seu moment per artistes com, entre d’altres, Txarango, Sau, Juan Magan, Shawn Mendes, Seal Albert Hammond, Domenico Modugno, Zucchero i Jimmy Cliff.

Pel que fa al Llibre de la Marató, Víctor Amela, Marc Artigau, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró han cedit de forma desinteressada els seus relats, i Antònia Arrom els ha il·lustrat.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte