Notícia

Els Premis Ondas deixen Catalunya i se'n van a Sevilla

Ràdio Barcelona lliurarà els guardons el 12 de desembre

Foto
Prisa, el grup editorial propietari de Ràdio Barcelona, ​​ha anunciat que els Premis Ondas, per primera vegada en els seus 64 anys d'història,  no es lliuraran a la ciutat comtal.

Tot i que el canvi d'emplaçament coincideix amb la crisi catalana, Prisa Ràdio no ha explicitat en el seu comunicat el motiu d'aquesta decisió que farà que la cerimònia de lliurament tingui lloc a FIBES, el Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla.

En aquesta edició dels Premis Ondas s'han presentat més de 400 candidatures de més de 15 països d'arreu del món, el rècord històric en nombre d'inscripcions. Els periodistes Àngels Barceló, Isabel Gemio, Susanna Griso i Josep Cuní són alguns dels premis Ondas 2017 de ràdio i televisió, en els quals també han estat distingits Jarabe de Palo i Alejandro Sanz, entre d'altres.

En l'àmbit de la ficció en televisió i cinema han estat distingits les sèries "Sé qui ets" (Tele 5) i "Les Noies del cable" (Netflix), els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou, i l'actriu Blanca Suárez.

Font: La Vanguardia

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte