Notícia

L'ACPC organitza el curs “Redacció periodística: tècniques bàsiques” a Lleida

El dilluns 20 de novembre a durant tot el dia al Diari Segre

  •      
Foto
L’Associació de la Premsa Comarcal, en el marc de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Diari Segre, organitza el curs “Redacció periodística: tècniques bàsiques” que anirà a càrrec del degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Carles Singla Casellas. Aquesta formació compta amb l’assessorament del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
 
El curs es realitzarà el dilluns dia 20 de novembre en horari de 9’30 a 14’30 h i de 15’30 a 19’30 h a Diari Segre (carrer del Riu, 6 Lleida) i té un preu especial de 15€ per alumne associat a l’ACPC o l’APPEC i 30€ per la resta d’inscrits. Les places són limitades a 15 persones i només s’acceptarà la inscripció per rigorós ordre de petició i previ pagament. A partir del dia 15 de novembre no es procedirà a la devolució de cap import. 
 
Per participar-hi has d’enviar abans del dia 15 de novembre, un correu electrònic a olga@premsacomarcal.cat sol·licitant la inscripció indicant les dades següents:
 
Nom de la publicació:
Nom i cognoms de la persona:
Telèfon:
Correu electrònic:
 
El pagament de la inscripció s’ha de realitzar a nom de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, en el compte bancari de Caixabank ES02 2100 8245 1222 0004 2015, indicant el nom de la persona inscrita.

Podeu descarregar el programa del curs aquí

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

ACPC ACPC Hospital, 110
08001 Barcelona
Tel. 93 442 14 34
premsacomarcal@premsacomarcal.cat
Segueix-nos a:
Entitat adherida a:
  • Wanifra
  • Destacats
  • UAB
  • Xarxa Vives
  • Focir
Butlletí:
Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Amb el suport de:
Reconeixements:
  • Premis Nacionals de Comunicació
  • Creu de Sant Jordi

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2018

Avís legal

Contacte