Notícia

'Segre' reflexiona sobre el futur amb un cicle de diàlegs

Dins dels actes commemoratius del trenta-cinquè aniversari del diari

Foto
Hem canviat nosaltres, però també el món. Per això, el diari Segre commemora el trenta-cinquè aniversari amb una reflexió sobre els grans reptes als quals s’enfrontarà la societat en els propers anys. El cicle Diàlegs al Roser suposarà prendre el pols a l’actualitat amb la mirada posada en el futur. Kim Faura, director general de Telefónica de la zona de llevant de l’Estat, serà l’encarregat d’obrir aquests dinars col·loqui que acollirà el Parador del Roser a partir del pròxim dimarts 24 d’octubre. Segre convidarà empresaris i personalitats representatives de la societat civil per enriquir els debats.

El 23 de novembre serà el torn del rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, i el proper 14 de desembre, el convidat serà Enrique de las Morenas, director general d’Energies Renovables d’Endesa, que explicarà el model energètic del futur.

En total, se celebraran fins a deu tertúlies al claustre del Roser, a raó d’una al mes. La ciència, l’economia, el medi ambient, la universitat, la tecnologia, la política, la salut o la banca són alguns dels grans temes que s’abordaran en els encontres amb experts de reconeguda trajectòria, tant d’àmbit local com estatal. Cap a les dos del migdia se citarà els diversos convidats al Parador Nacional, que col·labora en la iniciativa, i després de la intervenció del ponent s’obrirà un col·loqui mentre se serveix un àpat lleuger dissenyat pel xef Mateu Blanch, que donarà protagonisme als productes de proximitat de Ponent, així com als vins de la DO Costers del Segre.

Font: Segre

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte